Boro Poštar uz Nina Dellaviju i HSLS na izbore: “Kunem se Bogom da ću ispuniti svoja obećanja!”

O Borisu Marinu ili Bori Poštaru, kako je mnogo poznatiji, malo Zadrana ima loše mišljenje. Ta činjenica dobro će doći HSLS-u i njihovom kandidatu za gradonačelnika Ninu Dellaviji, budući da je legendarni Tornadovac odlučio javno pružiti svoju potporu njihovoj viziji budućnosti Zadra i to na najkonkretniji način – svojim imenom i prezimenom na listi za Gradsko vijeće.

U svom stilu Marin je objavio vijesti na Facebooku velikim tiskanim slovima, a mi prenosimo najvažnije misli.

– Ja Boris Marin, zvani Poštar, koji vas nikada jednim napisanim ode na Fejsu slovom nisam lagao, eto i sad vam jednako govorim (…) ono što vam mogu sa 100 posto sigurnošću obećati je to da ni jednog od vas, mojih prijatelja sa Fejsa koji mi budu ukazali povjerenje glasavši za listu na kojoj će stajati i moje ime, neću zaboraviti, niti ću mu ikada nit pod razno okrenuti leđa u bilo kojoj situaciji teškoj za njega. Posebno obećajem  sa ovog mista zaklinjem se u to, da će naš KK Zadar ponovno oživjeti, i da će se u tom slučaju u njemu raditi pošteno i transparentno što, kako i sami znate, do sada nije bio slučaj. Naša zadarska Riba opet bi postala Riba, ali Riba prepuna zadarskih šetača na njoj, sa puno popratnih sadržaja, a ne kao što je sada slučaj samo prazno i puko šetalište pasa. A vjerujte mi prijatelji, da bi u tom slučaju i posjetitelje Supernove ponovno vratili na našu danas praznu Kalelargu, i na naš Poluotok – jer tu im je i genetski misto. (…) Ovo što sam vam ja obećao, sa moje strane, kunem se Bogom, bit će i ispunjeno, napisao je Boro Poštar na svojemu Facebook profilu.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...