Branka Vrsaljko: “Ponosna sam na mog Šimu!”

Naravno da sam ponosna na sina, skroman je i pošten momak i nije me iznenadilo što je među prvima potrčao u pomoć ozlijeđenom suigraču, rekla je gospođa Branka Vrsaljko, mama hrvatskog reprezentativca Šime koji je brzom reakcijom pomogao onesviještenom Torresu i vjerojatno mu spasio život, pišu 24sata.

‘Odmah sam nazvala sina’

Torres je nastradao na utakmici Atletica i Deportiva. Pred kraj susreta na njega je naletio domaći igrač Alex Bergantinos. Prizor je bio strašan.

Neki igrači su plakali, neki nisu mogli ni gledati onesviještenog Torresa, a Vrsaljko i Gabi nisu razmišljali ni sekunde. Munjevitom reakcijom došli su do Torresa i počeli mu vaditi jezik da se ne uguši.

Utakmice Atletico Madrida u domu Vrsaljkovih redovito se prate pa se tako geldala i ova protiv Deportiva.

– Gledali smo, znali smo odmah što se dogodilo, a nakon utakmice čula sam se sa sinom. Kaže da je bilo šokantno sve što se dogodilo, da je reagirao instinktivno, a sve ostalo ste vidjeli – kazala je ponosna majka i dodala:

– Ljudski je reagirao, velika je to stvar, drago mi je da je pomogao i dobro se snašao u toj situaciji. 

Svaka majka ima samo riječi hvale za svog sina, pa tako i gospođa Branka koja Šimu opisuje kao mirnog i staloženog momka koji je jedino na terenu sušta suprotnost.

Otkrila nam je i kako Šimu ne brine što nije standardan u Atleticu.

– Svjestan je u kakav je klub došao, sigurno da bi volio više igrati, ali vjeruje da će sve doći na svoje mjesto i da će dobiti više prilika da potvrdi svoju kvalitetu u budućnosti. Sve ide svojim tijekom i nema razloga za brigu – rekla je Branka Vrsaljko.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...