Danijel Subašić: “U četvrtfinalu Lige prvaka želim moje Zadrane!”

Danijel Subašić ostvario je veliki uspjeh s Monacom. Hrvatski vratar plasirao se s francuskom momčadi u četvrtfinale Lige prvaka nakon pobjede (3:1) nad Manchester Cityjem.

“Mlada smo ekipa, znali smo da imamo kvalitetu i sve to smo pokazali u prvoj utakmici. To je nogomet i nepredvidivo je kao što je bila prva utakmica. U drugoj smo dali sve od sebe i zasluženo prošli dalje. Malo je specifično što u ekipi osim mene i Andree Raggija, mi mamo 32 godine, sve ostalo su praktički djeca, 18, 20, 22 godine, što još više daje na važnosti prolasku. Rastemo iz utakmice u utakmicu, sezona još nije gotova i radimo na četiri fronta. Liga prvaka je lijepa, ali nama je cilj osvojiti francusku ligu”, rekao je Subašić za HRT.

“Ne uzdižem se i ne ponižavam”

Subašić je u prvom susretu na Etihadu napravio veliku grešku, ali je u uzvratu sjajnim obranama pomogao Monacu da stigne do četvrtfinala natjecanja i velikog uspjeha.

“U prvoj utakmici sam napravio pogrešku kod drugog gola. Znam svoje kvalitete, tako da se ne uzdižem kada branim dobro i ne ponižavam sam sebe niti puno patim kada igram loše. To je nogomet, treba raditi i daj Bože zdravlja i bit će još više ovakvih partija”, dodao je, prenosi Index.hr.

“U četvrtfinalu na Vrsaljka ili Modrića”

Ždrijeb Lige prvaka održat će se sutra od 12 sati u švicarskom Nyonu, a Subašić nema posebnim želja. Ali…

“Tko dođe, dođe, bilo bi lijepo igrati protiv nekog hrvatskog igrača, posebno mojih Zadrana, Šime Vrsaljka iz Atletica ili Luke Modrića iz Reala”, priznao je 32-godišnji vratar, koji svaku svoju pobjedu od 2008. posvećuje tragično nastradalom nogometašu Zadra Hrvoju Ćustiću…

“Uvijek je majica na meni… Ma lako je što je majica, on je uvijek u srcu. Svakodnevno se čujem s njegovom obitelji. Bit će tako dok budem igrao i bio živ”, zaključio je Subašić.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...