Erasmus Cafe u Udruzi Cinaz

Udruga CINAZ u suradnji sa studentskom udrugom Erasmus Student Network (ESN) Zadar organiziraju neformalno predavanje o studentskoj razmjeni Erasmus+ pod nazivom „Erasmus Cafe”!

U opuštenoj atmosferi uz šalicu kave zainteresiranima će se objasniti svi praktični aspekti prijave na Erasmus+ natječaj, te će se odgovarati na sva pitanja sudionika vezana uz proces prijave.

Predavanje će voditi članovi ESN-a, Josipa Friščić i Filip Cirkvenčić, a održat će se u udruzi CINAZ, Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača) u utorak 7.3.2017. s početkom u 18.00h.

ESN-ovci pozivaju sve koji razmišljaju o odlasku na razmjenu, planiraju se prijaviti na aktualni Erasmus+ natječaj, pa čak i one koji su već započeli s procesom prijave. Stoga, ukoliko razmišljate o odlasku na studentsku razmjenu ili vas samo zanimaju odgovori na pitanja poput „Hoću li zbog razmjene morati ponavljati godinu?” i „Koliko dobro moram znati engleski za odlazak na razmjenu?”, svratite na šalicu Erasmus kavice!

Vaš dolazak je potrebno potvrditi na email: [email protected] ili na 095 856 0454.

Ova aktivnost odvija se u sklopu Eurodesk aktivnosti Udruge za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ. Više o Eurodesku na www.eurodesk.eu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...