KREATIVNOST NA DJELU

Genijalnim oglasom na Facebooku jedan zadarski restoran – bar traži picajola: “Ako niste otišli u Irsku, javite se…”

Antenna Group / Pixabay

Da je ponekad dovoljno biti kreativan i tako se istaknuti u mnoštvu monotonih oglasa, pokazuje i primjer na koji smo naišli na Facebooku. Naime, jedan zadarski restoran – bar oglasio je kako traži pizza majstora ili majstoricu, no ne klasičnim oglasom već onim namijenjenoj ciljanoj publici, i to onoj koja je ostala i nije odselila u Irsku.

Evo prilike za one koji nisu otišli u Irsku, primamo u stalni radni odnos pizza majstora ili majstoricu. Ovo nije sezonska pozicija nego za cijelu godinu. Poruke u inbox, thx, navode na svojoj Facebook stranici.

Osim komentara poput “genijalan oglas” ili “najjači oglas ikad”, nađe se i pokoji nešto skeptičniji, no ipak, po nama, realniji pa kaže “predobar oglas, samo oni koji su valjali su otišli, dobrog radnika u Zadru naći je lutrija… ne kažem da nema, samo vjerojatnost za naći ga je jednaka omjerima za dobiti jackpot”.

Bilo kako bilo, pronašli picajola ili ne, barem je oglas dovoljno kreativan i maštovit da se o njemu govori još neko vrijeme. A vi ako tražite posao – što čekate?

O tužnoj statistici, ovaj put nećemo ni riječ.

Ostavi komentar koristeći Facebook