Glamurozna prezentacija Vira i gala večera u Grand hotelu Bonavia; Nastupaju Bepo i David, grupa Modus te klapa Puntamika!

Nakon prezentacije otoka Vira proteklog vikenda u zagrebačkom Sheratonu, na Trgu bana Jelačića i Cvjetnom trgu te predstavljanja na međunarodnom turističkom sajmu „Place2go“, Virani će turističke potencijale i ljepote otoka predstaviti i u Rijeci od 23. do 25. ožujka.

Grand hotel Bonavia biti će mjesto susreta Virana i Riječana 23. ožujka u 19 sati na ekskluzivnoj prezentaciji i gala večeri, a s novim turističkim filmom predstavit će se destinacijski uspjesi otoka i njegove prirodne ljepote. Film prikazuje rekrasne pješčane plaže na pustom dijelu otoka, uređenu obalu i pitome obiteljske plaže, više od 50 godišnjih evenata koji su otok Vir pozicionirali među 10 najboljih hrvatskih turističkih destinacija . Činjenice govore same za sebe – Vir je sedam godina uzastopno među top 20 hrvatskih destinacija s približno 1,4 milijuna noćenja gostiju iz 77 svjetskih država.

Goste i uzvanike „Virske noći“ u Rijeci zabavljat će Bepo Matešić i David Ricov, zadarska grupa „Modus“ te na vrhuncu večeri klapa „Puntamika“. Voditelj večeri je dražen Turina Šajeta, a eventu prisustvuju i brojne osobe iz društvenog života; Mirza i Belma Džomba, Danijela i Nenad Gračan i brojni drugi ugledni gosti.

Predstavit će se također vrhunski i nagrađivani virski chefovikoji će spremiti gastro stol s dalmatinskim i virskim specijalitetima, dok će u ostatku trodnevnog programa Virani uz pomoć lijepih manekenki na riječkom Korzu dijeliti promidžbene materijale i turističke brošure otoka Vira.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...