HGSS Stanica Zadar dobila zahvalnicu za uspješna postignuća u radu kroz 2016. godinu

U Virovitici je, povodom obilježavanja Međunarodnog dana civilne zaštite i Dana civilne zaštite u Republici Hrvatskoj, na igralištu kod Klasične katoličke gimnazije te u dvorištu Palače Pejačević održan taktičko-tehnički prikaz i demonstracija pojedinih službi i Operativnih snaga Civilne zaštite.

Hrvatska gorska služba spašavanja prezentirala je tehnike i opremu koja se koristi u spašavanju te u slučaju prirodnih katastrofa i drugih nepogoda kada je potrebno koristiti specijaliziranu opremu i znanja.

Održana su predavanja za djecu. Vježbe su obišli i ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje Dr. Dragan Lozančić, savjetnica za obranu i nacionalnu sigurnost Maja Čavlović i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin u pratnji svojih suradnika.

Na svečanoj sjednici dodijeljene su nagrade za uspješna postignuća u radu u 2016. godini od kojih posebno ističemo zahvalnicu HGSS Stanici Zadar te priznanje za posebni pothvat – akciju spašavanja pilota srušenog motornog zmaja iz hladnog jezera članu HGSS Stanice Rijeka Vladimiru Paušiću.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...