HSP dr. Ante Starčević pojačan novim snagama u Sv. Filip i Jakovu

Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević (HSP AS) Zadarske županije poslala nam je priopćenje o osnivanju nove podružnice, one u Sv. Filipu i Jakovu. Više pročitajte u nastavku.

Dana 17.03.2017. godine u 18:00 sati osnovana je općinska podružnica HSP dr. Ante Starčević Sv. Filip i Jakov, te se na taj način i dalje nastavlja sustavno jačanje pravaštva na području Zadarske županije.

Skupu su nazočili stranački dužnosnici s područja zadarske županije, član predsjedništva HSP AS, gosp. Vlado Kovačević, predsjednik gradske organizacije Grada Zadra, gosp. Mate Lukić, dopredsjednik ŽV HSP AS ZŽ, gosp. Dario Perković i predsjednik podružnice Biograd n/m, gosp. Senad Salihović.

Nakon uvodnog obraćanja za predsjednika podružnice Sv. Filip i Jakov jednoglasno je izabran gosp. Siniša Prtenjača, dosadašnji povjerenik za općinu Sv. Filip i Jakov.

Osim osnivanja podružnice na skupu je predstavljeno i veliko stranačko pojačanje.

Naime, toga dana HSP AS-u su se u općini Sv. Filip i Jakov pridružile i dvije stranke i jedna nezavisna lista koje su s nosiocem i predsjednicima prešli u HSP AS sa svojim članstvom.

To su: HDSSD na čelu s predsjednikom gosp. Antoniom Černušakom, HČSP na čelu s predsjednikom gosp. Elvisom Katušom i gosp. Fedor Colić, nositelj nezavisne liste.

Također, pri kraju su razgovori i sa jednim dijelom HSS-a koji se ne slaže s aktualnim vodstvom stranke.

– Pozdravljam nove članove koji su nam se pridružili prepoznajući nas kao jedine koji možemo odgovoriti političkim izazovima koji su pred nama u svjetlu predstojećih lokalnih izbora. Jačanje HSP AS-a u općini Sv. Filip i Jakov neće stati na ovom već će se članstvo sve više okrupnjavati i zasigurno postati bitan politički čimbenik u općini, ustvrdio je novoizabrani predsjednik podružnice Sv. Filip i Jakov i član ŽV HSP AS ZŽ, gosp. Siniša Prtenjača.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...