Jačanje pravaštva

HSP dr. Ante Starčević pojačan novim snagama u Sv. Filip i Jakovu

Arhiva/ZARAPIX
Tamni način

Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević (HSP AS) Zadarske županije poslala nam je priopćenje o osnivanju nove podružnice, one u Sv. Filipu i Jakovu. Više pročitajte u nastavku.

Dana 17.03.2017. godine u 18:00 sati osnovana je općinska podružnica HSP dr. Ante Starčević Sv. Filip i Jakov, te se na taj način i dalje nastavlja sustavno jačanje pravaštva na području Zadarske županije.

Skupu su nazočili stranački dužnosnici s područja zadarske županije, član predsjedništva HSP AS, gosp. Vlado Kovačević, predsjednik gradske organizacije Grada Zadra, gosp. Mate Lukić, dopredsjednik ŽV HSP AS ZŽ, gosp. Dario Perković i predsjednik podružnice Biograd n/m, gosp. Senad Salihović.

Nakon uvodnog obraćanja za predsjednika podružnice Sv. Filip i Jakov jednoglasno je izabran gosp. Siniša Prtenjača, dosadašnji povjerenik za općinu Sv. Filip i Jakov.

Osim osnivanja podružnice na skupu je predstavljeno i veliko stranačko pojačanje.

Naime, toga dana HSP AS-u su se u općini Sv. Filip i Jakov pridružile i dvije stranke i jedna nezavisna lista koje su s nosiocem i predsjednicima prešli u HSP AS sa svojim članstvom.

To su: HDSSD na čelu s predsjednikom gosp. Antoniom Černušakom, HČSP na čelu s predsjednikom gosp. Elvisom Katušom i gosp. Fedor Colić, nositelj nezavisne liste.

Također, pri kraju su razgovori i sa jednim dijelom HSS-a koji se ne slaže s aktualnim vodstvom stranke.

– Pozdravljam nove članove koji su nam se pridružili prepoznajući nas kao jedine koji možemo odgovoriti političkim izazovima koji su pred nama u svjetlu predstojećih lokalnih izbora. Jačanje HSP AS-a u općini Sv. Filip i Jakov neće stati na ovom već će se članstvo sve više okrupnjavati i zasigurno postati bitan politički čimbenik u općini, ustvrdio je novoizabrani predsjednik podružnice Sv. Filip i Jakov i član ŽV HSP AS ZŽ, gosp. Siniša Prtenjača.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar