I dalje se traga za deset ukradenih kajaka; Vlasnik nudi 5000 kuna za informaciju koja bi dovela do pronalaska

Kako je iz ograđenog prostora tijekom noći moglo nestati deset žutih kajaka, još je uvijek nepoznanica, kao i pitanje kako, odnosno, s čime će vlasnik, 34-godišnji Filip Vulić, odraditi sezonu koja nam se bliži. Naime, vlasnik turističke agencije Kayak & Bike Tours Zadar, organizira turističke ture kajacima i biciklima, a krađom kajaka koje je zadnji put vidio u petak, u skladištu tvrtke Elektromehanika sklad kod Pet nebodera na zadarskoj Voštarnici, netko je ukrao njegov kruh.

Događaj je prijavio policiji, a njegov post o ukradenim kajacima na Facebooku je podijelilo preko tisuću ljudi. S ciljem da što prije uđe u trag plovilima, koje bi, kako kaže, prepoznao između njih tisuću, Filip će osobu koja mu olakša pronalazak, pošteno nagraditi.

Ukoliko itko da informaciju koja bi dovela do pronalaska kajaka, ta osoba biti će nagrađena sa 5.000,00kn. Svima hvala još jednom!, kaže Filip.

Podsjetimo, osim što su ovom Zadraninu osiguravali egzistenciju, ukradeni kajaci trebali su biti korišteni na Zadar Outdoor Festivalu, budući da se bez njih neće moći održati Kayak Gradska utrka. Filip će, ističe, napraviti sve da ovaj dio programa ne pati.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...