Imamo li šanse? S ovom pjesmom idemo na Eurosong

Predstavljena je pjesma My friend, s kojom će Jacques Houdek nastupiti na ovogodišnjemu 62. natjecanju za pjesmu Eurovizije.

Uoči službenoga predstavljanja eurovizijske pjesme, Jacques Houdek nije skrivao želju da poruka pjesme dopre do srca publike.

– Teško mi je riječima opisati uzbuđenje koje osjećam radi premijere pjesme My friend. Prošlih deset mjeseci živim za to, sav sam svoj umjetnički kapacitet usmjerio u stvaranje te pjesme i jedva čekam da dopre do srca publike. Glazba – to sam ja, ona je moj poziv, moja bit, no ta se najčišća emocija umnožava dijeljenjem i najsretniji sam kada ona postane naša, kad osjetim da je pjesma postala poveznicom između publike i mene. Vjerujem da će publika prepoznati poruku pjesme, prihvatiti je kao svoju i da će zauzeti posebno mjesto u srcima slušatelja, poručio je Jacques Houdek.

Tim koji potpisuje glazbu za pjesmu My friend čine Jacques Houdek, Siniša Reljić i Tony Malm, autori su teksta Jacques Houdek, Ines Prajo, Arijana Kunštek i Fabrizio Laucella, a poruku su pjesme vrhunski dočarali glazbenici Antun Stašić na violini i Neven Šverko na violončelu.

– Raduje me što sam okupio sjajan autorski tim koji mi je svojim iznimnim talentom pomogao ostvariti zamisao pjesme za koju vjerujemo da će u najljepšemu svjetlu predstaviti našu domovinu, rekao je Jacques Houdek i istaknuo kako je pjesma My friend pjesma njegova života i najbolje što je dosad napisao, piše Dnevnik.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...