IV. Košarkaški Masters; Još četiri dana za prijavu na košarkaški turnir veterana

Zadar je ovog proljeća domaćin IV. Košarkaškog Mastersa veterana koji će se u organizaciji tvrtke S event održati od 31. ožujka do 2. travnja 2017. godine. Uzbudljive utakmice očekuju nas u dvoranama Športskog centra Višnjik, glavnoj dvorani koja nosi ime košarkaškog velikana Krešimira Ćosića i četiri pomoćne koje se nalaze pod istim svodom. Zbog mogućnosti istovremenog odigravanja pet utakmica, što je organizator već prikazao suorganizacijom FIMBA svjetske lige veterana i veteranki, Zadar je jedna od najpoželjnijih destinacija za sportske dvoranske događaje s velikim brojem sudionika.

Na IV. Košarkaškom Mastersu veterana nastupit će pedesetak ekipa veteranki i veterana u sedam kategorija i to: muškarci 35+, 40+, 45+, 50+ i 55+ te žene 35+ i 45+.

„Ideja je da u svim projektima koje radimo Zadar predstavimo u cijelosti. Onakav kakav on jest, sa svojom košarkaškom poviješću, kulturom, običajima i znamenitostima. Dolaze nam ekipe iz cijele Europe pa ovaj događaj predstavlja i afirmaciju zadarskoga turizma. Želimo potaknuti sugrađane koji žive od turizma da nam se priključe, prate aktivnosti i dočekaju naše goste s kvalitetnom ponudom!“ – izjavila je direktorica tvrtke S event Zdenka Zrilić koja naglašava kako ovakvi događaji izlaze iz sportskih okvira te poziva košarkaške veteranke i veterane iz regije na garantirano dobu zabavu i vrhunsko nadmetanje u najboljoj turističkoj destinaciji Europe na početku nove turističke sezone.

Organizatori Mastersa osim FIMBA svjetske lige veteranki i veterana, koja je u Zadar 2015. dovela 800 sudionika, potpisnici su nacionalnog projekta obnove košarkaških igrališta Koš za koš, velikih košarkaških događanja kao što su Zadar Basketball Tournament i prošlogodišnje završnice Kupa Krešimira Ćosića, a koju je Hrvatski košarkaški savez proglasio najboljom ikada.

Prijave ekipa za IV. Košarkaški Masters veterana primaju se do 17. ožujka 2017. godine na e-mail: [email protected]. Utakmice će se igrati po FIBA-inim pravilima, a četvrtina će trajati osam minuta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...