Iznenadili smo i nagradili naj ženu na njenom radnom mjestu; Pogledajte dirljivu reakciju mame kojoj je danas ujedno rođendan

Kako smo prethodno i obećali, jutros smo jednoj naj ženi uljepšali Dan žena. Naime, Romanu Pleša, koju je na naš natječaj prijavila kći Valentina, iznenadili smo na radnom mjestu gdje smo joj uručili poklon bon u vrijednosti od 200 kuna koji će potrošiti u trgovini Francesca, kupon za frizuru i trajni lak u salonu ljepote For You By: Tea, a nije izostao ni prekrasan buket ruža iz cvjećarne Natali.

Mama Romana nije krila oduševljenje kao ni njezine kolegice na poslu koje su sve popratile dugim pljeskom. Iznenađenje i nagrade tim su bile “slađe” budući da je našoj dobitnici danas rođendan. Cilj – ostvaren!

Nakon pozitivnog šoka, budući da nije znala da će se Antena Zadar pobrinuti da joj ovaj dan ostane u sjećanju, uslijedio je zagrljaj mame i kćeri čiji nas dirljivi komentar nije ostavio ravnodušnima. Upravo zbog toga za našu naj ženu odabrali smo Romanu, koja je, kako nam je rekla Valentina, požrtvovna majka i njezina najdraža žena, koja bez sumnje zaslužuje biti nagrađena.

Moja mama je moja najdraža žena. Vjerojatno se pitate zašto? Pa vidite, radi toga što je vrlo optimistična osoba sa puno smisla za humor. Ona je osoba koja je sa svojih 17 godina otišla u Ameriku na fakultet. No koliko god to zvuči predivno i lagano, nije bilo baš tako. Kako bi plaćala školarinu i smještaj te osnovne potrepštine za život, morala je raditi dva posla jer jedan nije pokrivao sve troškove. Po završetku fakulteta vratila se u Hrvatsku, no tu je nastao novi problem jer naša draga Hrvatska nije priznavala sve diplome iz Amerike. Nakon što je uspjela dobiti diplomu prilagođenu za Hrvatsku, nije mogla dobiti posao u struci. To ju nije obeshrabrilo i nije htjela biti samo kućanica. Nakon par firmi u kojima je radila otvorila je vlastitu firmu, te naš Zadar obogatila sa par sajmova. Pritom je odgojila tri kćeri, uključujući i mene. Moja mama, bez obzira na to što ne radi dva posla kao nekad, rijetko kada ima vremena za odmor jer su moje dvije sestre još uvijek male, a i posao kao posao traži intenzivnu predanost te radi toga nema vremena za sebe. Većinom se njena plaća fokusira na moje seke. Ona jako rijetko troši na sebe želeći nama svima omogućiti što više stvari. Zahvalna sam joj na svemu i mislim da bi ova nagrada bila odlična za nju, pogotovo zato što joj je i rođendan na Dan žena, a i mislim da je vrijeme da si ona može priuštiti nešto tako lijepo kao ova nagrada, napisala je kćerka Valentina.

Pokrovitelji darivanja na Anteni Zadar

[mks_col]

[mks_one_third]Francesca, cipele i torbe
095/311-0944[/mks_one_third]
[mks_one_third]For You by: Tea, salon ljepote
023/778-448[/mks_one_third]
[mks_one_third]Natali, cvjećarnica
023/254-204[/mks_one_third]
[/mks_col]

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...