Jazine ili Višnjik? Provjerili smo gdje će građani, ali i neki poznati Zadrani pratiti večerašnji dvoboj

Ogorčeni lošim vodstvom kluba, jednako tako lošim rezultatima kao posljedicom nezainteresiranosti politike da se riješi dugogodišnja agonija u redovima KK Zadra, Tornado je pozvao ljubitelje košarke na zajedničko gledanje utakmice između Zadra i Cibone u dobrim starim Jazinama.

Dvorani u kojoj se rodila i stvarala ljubav prema košarci, u kojoj su se postizali povijesni rezultati, u kojoj se “ginulo” za svoj klub. Više nema žara, one posebne niti između igrača i navijača koja se mogla opipati, zbog koje je na koncu cijele priče Zadar proglašen gradom košarke.

Vjeruju navijači da će njihov klub opet postizati zavidne uspjehe i da će se za utakmice tražiti karta više, ali tek onda kada postane “čist i transparentan”, kada interesna politika u potpunosti digne “šape” i njegovo upravljanje ustupi nekim stručnijim ljudima…

Do tada, ljubav ostaje, ali sve vezano za upravljačku strukturu se bojkotira.

Večeras se u Jazine, nema sumnje, vraća stari žar. A cijela priča ima i humanitarni karakter, jer će se novcem od ulaznica pomoći teško oboljeloj sugrađanki Anđeli Piplović.

U video prilogu pogledajte gdje će neki od čitatelja gledati utakmicu, a gdje će večerašnji dvoboj gledati neki od poznatih Zadrana iz sfere politike, glazbe i sporta, pročitajte u nastavku.

David Gunjević, komunikacijski tim hokejaškog kluba Medveščak, bivši glasnogovornik KK Zadra

– Utakmicu ću pratiti u Jazinama, zbog čega i stižem iz Zagreba.

Daniel Radeta, predsjednik Foruma mladih SDP-a

– Moj izbor su Jazine naravno! Svi zajedno za bolji i transparentniji klub. Potpuna podrška i čestitke Tornadu na ovoj akciji.

Ante Rubeša, predsjednik Akcije mladih

– Ja nikad nisam ni otišao iz Jazina!

Ivan Dražović, pjevač

– Pa naravno da ću gledati u Jazinama! Odlučio sam podržati humanitarnu akciju jer ću radije dati nekom kome je to potrebno, a ne onima koji se na taj način zele bogatiti

Mate Lukić, predsjednika HSP Ante Starčević Zadar

– Utakmicu ću gledati na Višnjiku, jer dolaze mi prijatelji iz Austrije koji obožavaju KK Zadar tako da sam to već dogovorio prije mjesec dana.

Mirko Brkljača, Trio Fešta

– Ja večeras pjevam u Jazinama. Zgodna ideja. Neki se kolege čak i boje, pa su otkazali nastupe, ali ja ću doći i odraditi posao sa dušom i srcem!

Rudolf Dvorski, zadarski dožupan

– Na putu sam u Zagrebu, pa nemam prilike uživo gledati utakmicu, ali da imam vjerovatno bih navratio u Jazine, znamo da će atmosfera tamo biti odlična.

Boris Marin, nekadašnji vođa Tornada

– Ja sam Tornado…, tako da svakako idem u Jazine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...