Kandidat za župana Akcije mladih i nezavisnih Marko Pupić Bakrač: “Glas za HDZ je glas za torbara i njegovu kliku. Glas za SDP je glas za najsramotniju županijsku organizaciju”

Akcija mladih i nezavisnih jutros je predstavila svog kandidata za župana, Marka Pupića Bakrača.

O njemu govore njegova djela i neizmjeran politički kapital koji je skupio beskompromisnom borbom ove četiri godine. Marko Pupić Bakrač je nezavisni kandidat Akcije mladih i nezavisnih, gradski vijećnik koji je svoj politički opus gotovo u cijelosti posvetio razotkrivanju najtežeg kriminala i prozivanju najokorjelijih kriminalaca. Marko je prvi Zadranin koji je javno istupio protiv svih nečasnih radnji, čija je posljedica ta da smo danas županija s najvećim postotkom odlaska mladih Zadrana u potragu za nekom boljom budućnosti, u nekoj zdravijoj sredini. Marko je istinski borac za malog čovjeka, njegov razlog kandidiranja je bolja budućnost za sve stanovnike naše županije i za razliku od ostalih kandidata, on zasigurno zaslužuje postati naš Župan, rekao je u predstavljanju Ante Rubeša.

Oni koji me dobro poznaju zasigurno nisu iznenađeni mojom kandidaturom. Kako se epicentar aktivnosti krimogene političko-interesne grupacije prebacuje na županiju, tako se i mijenja fokus mog djelovanja. Za razliku od Grada koji je u dugu preko 80 milijuna kuna, Županija uredno posluje, štoviše, ima na banci deponirana oročena sredstva. Upravo se ekipira postava za to raskučiti i orobiti županiju na čelu s potrčkalom ratnih profitera, rekao je Pupić Bakrač.

Glas za tri slova, H, D i Z glas je za torbara i njegovu kliku. Glas za tri slova S, D i P glas je za najsramotniju županijsku organizaciju SDP-a u državi. Kolaboracioniste koji su na federe dizali ruke HDZ-u u Županijskoj skupštini i iznjedrili novi slučaj Peroš u liku i djelu Draganja Ranja. Glas za AM i nezavisnih glas je za borbu do posljednje kapi krvi protiv njihovog kriminala i kolaboracionizma. Što više glasova dobijemo, imat ćemo veću snagu i legitimitet u toj našoj borbi, poručio je Pupić Bakrač.

Za zajednički izlazak na izbore u IX. izbornoj jedinici, Akcija mladih pregovora s Mostom, sa Živim zidom i svim trećim opcijama. Uz uvjet da oni imaju glavnu riječ i da nema postizborne koalicije s dvije najveće stranke, istaknuli su jutros.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...