Kreće ZadarYouth#challenge; Proširite znanje o poduzetništvu na zanimljivom dvodnevnom događanju

U četvrtak i petak, 2. i 3. ožujka 2017. godine u prostorijama COIN Coworking Zadar na adresi Put Murvice 16 (2. kat) po prvi puta u Zadru održat će se zanimljivo dvodnevno događanje ZadarYouth#challenge namijenjeno mladima od 18 do 30 godina.

Ovo događanje se provodi u sklopu međunarodnog projekta European Coworking Network iz programa Erasmus+ koji okuplja sedam partnera iz različitih zemalja Europske unije – Grad Zadar (Hrvatska), ZADRA NOVA (Hrvatska), Impact Hub Zagreb (Hrvatska), Socialas inovacijas centrs (Latvija), P-55 Ltd – Loffice (Mađarska), Sociedad de Promocion Economica de Gran Canaria (Španjolska) te Betacowork Collaborative Working (Belgija). Organizator događanja je Grad Zadar.
Projektne aktivnosti i projektni rezultati usmjereni su na poticanje poduzetničkih aktivnosti mladih ljudi s naglaskom na kolaborativne modele poput coworking prostora.

Stoga je i cilj našeg događanja omogućiti mladima da prošire znanja o poduzetništvu, da razviju svoje poduzetničke vještine, da između ostaloga otkriju i je li poduzetnički put onaj koji ih zanima te kamo ih to može odvesti. Pored navedenoga, događanje ima za cilj pružiti uslugu korištenja coworking prostora na određeno vrijeme uz mogućnost komunikacije i suradnje s odabranim korisnicima našeg coworking prostora unutar mjesec dana od završetka događanja, što je ujedno i jedna od nagrada pobjedničkom timu. Na taj način, mladi su u mogućnosti razviti se kao poduzetnici, profesionalci i freelanceri i tako odabrati svoj poslovni put.

Tijekom ova dva dana, timovi mladih i njihovi mentori zajedno će raditi na osmišljavanju poduzetničke ideje kombinirajući tri hashtaga na temu #PROSTORiJA. Po završetku osmišljavanja poduzetničke ideje drugoga dana, sudionici će svoje ideje izložiti pred žirijem u obliku pitcha – u što kraćem vremenu što sažetije. Najbolji osvajaju nagrade. Broj mjesta za sudjelovanjem bio je ograničen, a prijave obavezne. Više o navedenome može se pronaći na službenim stranicama COIN-a.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...