Marinković: “Ostala mi je još godina ugovora sa Zadrom. Hoću li je odraditi do kraja ili potražiti drugu sredinu, još nisam odlučio”

Košarkaš KK Zadra, bivši krilni centar Partizana i Crvene zvezde Ivan Marinković dao je intervju za Alo.rs.

S postignutih 445 poena u 25 mečeva i s učinkom od 17,7 poena po meču najbolji je strijelac regionalne ABA lige.

Iza sebe je ostavio najkorisnijeg igrača lige Nikolu Jankovića iz Olimpije, Dragana Labovića iz Karpoša i Amerikanca Brandona Jeffersona.

Za „Alo!“ priznaje kako mu ovo priznanje kao igraču, individualcu jako mnogo znači, ali kako mu je najbitnije da je ali je Zadru osigurao opstanak u ABA ligi i sljedeće sezone.

Najbitnije je da smo uspjeli ostavariti cilj i izboriti opstanak. Nije nam bilo lako, uza sve probleme koje smo imali tijekom sezone. Osobno sam zadovoljan igrom u ligaškom dijelu, naravno, moglo je još bolje. Zahvalio bih se suigračima i trenerima koji su mi pomogli ostvariti ovakav rezultat, poručio je Marinković.

Kakvi su vam planovi?

Sada se maksimalno posvećujem završnici prvenstva Hrvatske. Pokušat ćemo ostvariti što je moguće bolji rezultat – bez davanja velikih obećanja.

Kakav je vaš status u klubu?

Ostala mi je još jedna godina ugovora sa Zadrom. Hoću li je odraditi do kraja ili potražiti drugu sredinu, još nisam odlučio. Vidjet ćemo kada završi sezona.

Dobro ste prihvaćeni u Zadru?

Ma fenomenalno! I od kluba i od navijača, ljudi u cijelom gradu. Stvarno su sjajni prema meni od prvog dana. Zadar je najkošarkaškiji grad na Balkanu, što se može vidjeti i po posjetama na utakmicama. Prošle godine smo bili odmah iza Partizana, što je nevjerojatno za grad koji ima 100.000 stanovnika. Što se života tiče, zasad stvarno uživam, najviše u moru i lijepom vremenu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...