Mirta Šurjak poziva nas na Bilu noć Hajduka u Briševu; Ulaznice dostupne do sutra u 21 sat

Bila noć Hajduka u organizaciji DPH Obrovac i DPH Zadar održat će se u subotu, 25. ožujka 2017. godine, u sali “Flamingo”, u Briševu.

Cijena iznosi 250 kuna.

Bila noć Hajduka svečana je večera koju organizira većina društava diljem svijeta u čast HNK Hajduk, a okuplja mnoštvo članova, bivših i sadašnjih igrača kluba, uglednike iz svijeta sporta, kulture i poduzetništva…

Prvi put na našem području, ova tradicionalna večera organizira se u sali za vjenčanja Flamingo, a očekuje se do 300 uzvanika.

Ukoliko i Vi želite biti dio ove priče, to možete učiniti do sutra (četvrtak) u 21. sat i svoje ulaznice kupiti na sljedećim prodajnim mjestima mjestima:

Biograd – Cocktail bar “Pocco Locco” (098/194-0203), Zadar – Avangard Caffe bar, Dišpet bar, NITA Caffe bar, CB Red Nose (Sukošan), Obrovac-Krešimir Genda (091/752-8586)

Bila noć Hajduka službeno je odobrena i organizirana u suradnji s predstavnicima HNK Hajduka koji će prisustvovati događaju.

Kotizacija iznosi 250 kn, a uključuje piće: vino, pivo i sokove te jelo: pršut i sir, rižoto, janjetinu i svinjetinu.

Večera je zakazana u 19:50 sati. Za dobru zabavu do dugo u noć pobrinut će se Josipa Čačića & Mambo band, a posjetitelje čeka i nagradna lutrija s mnoštvom bogatih nagrada.

Očekuju nas i brojna iznenađenja, a jedno od njih je dolazak Senijada Ibričića.

Za sve koji nisu u mogućnosti doći u vlastitom aranžmanu, organiziran je prijevoz autobusima iz Obrovca i iz Zadra.

Istinske ljubitelje Hajduka osobito je razveselila vijest da nas u Briševo putem društvenih mreža poziva sportska novinarka i ‘kraljica Torcide’ Mirta Šurjak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...