Modrić: Velika su očekivanja u utakmici s Ukrajinom

S jednim od najboljih veznjaka svijeta i jednim od najboljih nogometaša uopće, Lukom Modrićem razgovarali smo u emisiji Novi dan, piše N1info.

Ne prestaju priznanja na vaš račun, zadnje je stiglo iz Slovenije, koliko vam to znači?

Pa svako individualno priznanje je lijepo dobiti, to je pokazatelj da ste dobro napravili. Kad ono dolazi iz susjednh zemalja time je zadovoljstvo još i veće jer pokazuje da se vaš rad cijeni i šire.

Utakmica reprezentacije protiv Ukrajine – kakva su očekivanja?

Prije svega, atmosfera u reprezentaciji, kao i zadnjih godina, je na fenomenalnom nivou, znamo da naš iščekuje jedna jako teška utakmica. Po meni će rezultat odrediti smjer kvalifikacija u pozitivnom smjeru, nadam se s našom pobjedom. Očekivanja su velika. Tim više što nakon dugo vremena igramo pred našim navijačima kojih, ako se ne varam, nije bilo dvije godine. Nadam se da će nam biti od velike podrške i da ćemo se svi na kraju radovati pobjedi”.

Utakmica protiv Ukrajine će se odigrati bez Vrsajka i Čorluke.  Koliko će oni nedostajati?

Ćorluka i Vrsaljko su odlični igrači ali vjerujem da će igrači koji će ih zamijeniti napraviti dobar posao i biti na visini zadatka.Njihov izostanak se neće previše osjetiti”.

Prvenstvo 2018. u Rusiji, je li to prava prilika za reprezentaciju?

U svako veliko natjecanje idemo s mišlju da napravimo veliki rezultat, prije svega je najvažnije da se plasiramo u Rusiju pa ćemo onda razmišljati o ciljevima i planovima. Moje je mišljenje da prvo trebamo težiti najvećim dometima, svi skupa smo puni elana da ova generacija napravi iskorak.

Dugi niz godina ste neizostavan kotačić Real Madrida, koliki je to stres?

U Realu igraju redom veliki igrači koji klubu doprinose velikim rezultatima. Ja uvijek dajem sve od sebe i nadam se da svojim trudom doprinosim tim rezultatima. Svi smo svjesni kao pojedinci koliko moramo biti na visini zadatka da opravdamo ambicije kluba. Pritisak je velik, ali se dobro nosim s tim.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...