Na listi preporuka kampova na Jadranu našao se Zaton

vi smo upoznati s proljetnim umorom i njegovim utjecajem na naše sposobnosti. Konstantno zijevanje, nemogućnost normalnog obavljanja svakodnevnih obaveza i, kod nekih ljudi, čangrizavost samo su dio onoga s čime se mnogi od nas bore u prvim tjednima proljeća. Iako nam proljeće službeno još nije stiglo, ipak se osjeća da je tu negdje, spremno iza ugla.

Prkositi proljetnom umoru najlakše je boravkom na svježem zraku i uživanju u aktivnostima na otvorenom. Bilo da se radi o trčanju, šetnji, vožnji biciklom ili pak jahanju, bitno je da ste negdje na zraku i upijate tople zrake sunca. Boljeg rješenja nema. A kamoli boljeg mjesta za vanjske aktivnosti od mnogobrojnih kampova diljem Jadrana. Mnogi od nas već će na prvi spomen kampova namrštiti lice i klimati glavom. No, ni kampovi više nisu što su nekada bili, piše Pun Kufer.

(…)

Dovoljno blizu, a opet dovoljno daleko od urbanih središta smjestio se Adriatic kamp Nin (Zaton). Razni sportski sadržaji nadopunjeni su otvorenim bazenima u kojima ćete nesmetano moći uživati u vodenim aktivnostima. Pitoma mediteranska priroda, svjež zrak i vrhunska gastronomija glavni su aduti koji će vas oduševiti svojom jednostavnošću, a privući svojom posebnošću.

Kampovi nisu više što su nekada bili. Stare kamperice, šatore i drvene kolibe danas su zamijenile mobilne kućice koje odišu luksuzom i romantikom. U 30-ak kvadrata smješteno je sve što vam treba za idealan odmor u prirodi. Kuhinje opremljene vrhunskim aparatima, kvalitetan namještaj i prostrane terase dovoljan su razlog da ponovno razmislite o odmoru u kampovima.

Više pročitajte na punkufer.hr

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...