Na pomolu velika razmjena? De Gau u Real, naš Luka u United!

De Gea je oduvijek bio velika želja kraljevskog kluba, prije dvije godine transfer je propao zbog minute kašnjenja, no stvari su se ponovno aktivirale, piše Goal.hr.

Jose Mourinho navodno je spreman pustiti Davida de Geu u Real Madrid, ali pod određenim uvjetima.

Ipak se otvara i zapad gore! Na stadionu 30.000 gledatelja i 1.200 pripadnika osiguranja!

De Gea i Real Madrid javno se vole i Španjolac je prije dvije godine zamalo i završio u Realu, ali transfer je propao zbog nekoliko minuta zakašnjenja. Razlog kašnjenja bio je vratar Reala Keylor Navas koji je bio dio transfera (trebao preći u United) i koji je tražio neke izmjene zbog kojih je cijeli transfer kasnio minutu te tako nije mogao biti realiziran.

Real je nedavno pokušao dovesti de Geu nudeći u zamjenu Isca ili Jamesa Rodrigueza i nešto novca, ali Mourinho je to glatko odbio. Ipak, mogao bi ostati bez ovog odličnog 26-godišnjeg vratara i to ako Real pristane ponuditi jednog od pet svojih igrača koje Portugalac želi.

Luka Modrić, Karim Benzema, Toni Kroos, Raphael Varane i Casemiro igrači su koji bi zadovoljili Josea Mourinha. Modrić je oduvijek bio želja Manchester Uniteda, u klub su ga pozivali i Alex Ferguson i Paul Scholes, ali do transfera nikad nije došlo.

A kako Luka igra u Realu i kako ga navijači obožavaju, teško da će ubrzo zaigrati u crvenom dresu kluba iz Manchestera.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...