Nagrada za životno djelo Zadarske županije ide Tomislavu Marijanu Bilosniću

U četvrtak, 2. ožujka 2017. godine, Odbor za dodjelu javnih priznanja Županijske skupštine održao je sjednicu na kojoj su razmatrani prijedlozi za dodjelu javnih priznanja pristigli na pozivni natječaj koji je bio objavljen 5. siječnja 2017. godine na županijskim mrežnim stranicama te 9. siječnja u dnevnom tisku s rokom za podnošenje prijedloga do 20. veljače.

Do zaključenja Pozivnog natječaja zaprimljeno je 7 prijedloga za dodjelu Nagrade Zadarske županije za životno djelo te 27 prijedloga za dodjelu Godišnje nagrade Zadarske županije.

Na sjednici Odbor je Županijskoj skupštini jednoglasno predložio Nagradu za životno djelo dodijeliti Tomislavu Marijanu Bilosniću, a Godišnju nagradu Zadarske županije: Zračnoj luci Zadar, za područje turizma i prometa, Šimi Fanteli, Edi Fanteli, Igoru Mareniću i Stipi Žuniću, za područje športa; doc. dr. sc. Ivan Župan i doc. dr. sc. Tomislav Šarić, za područje znanosti, Tanji Blaslov i Igoru Blaslovu, za područje humanitarnog rada, te Udruzi tehničke kulture Faust Vrančić, Obrovac, za područje tehničke kulture, odgoja i obrazovanja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...