Nino Dellavia, HSLS-ov kandidat na lokalnim izborima: “Ljudima je dosta lijeve i desne opcije! Naša će transparentnost doći kao osvježenje!”

Baš na Dan žena, upozorivši na njihov nezavidan položaj u društvu i javno zatraživši njihovo snažnije uključivanje u poslove Grada i u uprave tvrtki, podupiranje lokalnog ženskog poduzetništva te više gradskog novca za žene žrtve obiteljskog nasilja, socijalno liberalna stranka (HSLS) predstavio je svog kandidata za predstojeće lokalne izbore.

Riječ je o Ninu Dellaviji koji nam se kratko osvrnuo na kandidaturu:

Svjestan sam da imam vrlo jake protukandidate, no mogu kazati da jedva čekam u politički okršaj s njima. Unatoč snazi i gospodina Dukića i gospođe Glasovac, naša je u tome što smo transparentni, što smo liberalni i kao takvi, ako nam građani daju povjerenje, napravit ćemo neke bitne promjene u gradu Zadru. Birači su zasićeni lijeve i desne opcije i njihovih priča, mi zasigurno dolazimo kao osvježenje.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...