Ovo su najsretniji znakovi horoskopa

Horoskop obično govori o pozitivnim stvarima, pa nema razloga da mijenjamo tu dobru naviku – idemo vidjeti tko se rađa s više sreće nego pameti iliti pod sretnom zvijezdom.

Iako je dobra sreća relativna stvar, za ova dva znaka nema zime po tom pitanju.

Blizanci – uvijek se nalaze tamo gdje je najbolje biti u tom trenutku, a kad se tome doda urođena blagoglagoljivost i manipulativnost, dobivamo ljude koji Eskimima prodaju snijeg, a Beduinima pijesak, i to na desetine tona odjednom. Šalu na stranu – biti toliko snalažljiv kao Blizanac stvarno je dar s neba i nema teorije da im život bude nesretan, između ostaloga i zato što su rođeni s pozitivnim stavom kojeg ništa ne može pokolebati.

Strijelac – voli sve što vole najveći hedonisti, od hrane i pića do glazbe i putovanja, kao i društva osoba suprotnog spola. Uz to su aristokratski nastrojeni bez obzira na podrijetlo, lagano buntovni i oholi kad treba – jednom riječju, karizmatični. To je glavni razlog što uspijevaju organizirati život na način na koji samo oni žele i mogu, iako su im apetiti uvijek ogromni, no uvijek nađu načina da ih i zadovolje, piše Metro portal.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...