Pogledajte kako je bilo na prvoj zadarskoj Biloj noći Hajduka!

U subotu, 25.03., održana je prva Bila noć Hajduka u Zadarskoj županiji u organizaciji DPH Obrovca i DPH Zadra.

Ovaj veličanstveni događaj održao se u Sali za vjenčanja Flamingo u Briševu, a započeo je malo poslije 20h nakon okupljanja svih gostiju među kojima su bili sadašnji funkcioneri (član NO-a Denis Kosor, sportski direktor Mario Branco, pomoćnik sportskog direktora Saša Bjelanović, team manager „B“ ekipe Roko Pezelj, trener mlađih uzrasta Vedran Kukoč), sadašnji igrač Ante Erceg, bivši igrači Hajduka Dragan Blatnjak i legenda Ivo Bego te poznata novinarka HRT-a Mirta Šurjak.

Večera bogata hranom i pićem otpočela je nakon uvodnih riječi predsjednika DPH Obrovca, Krešimira Gende, predsjednika DPH Zadra, Tina Žaje te djelatnika Hajduka, gospodina Bjelanovića i Kosora. Na pozornici su također međusobno izmijenjeni pokloni od strane predstavnika Društava te od strane Hajdukove delegacije.

Atmosferu je odmah na startu zapalio petogodišnji Gabriel Čačić izvedbom Mišinog hita  Noćas ćemo zemlji ka materi reći. Na vrhuncu večeri je uz svečanu tortu upriličena i nagradna lutrija za sve prisutne od koje će dio prihoda ići u humanitarne svrhe. S obzirom na ogroman broj nagrada, od šišanja, raznoraznih večera, ulaznica za muzeje i zaštićene spomenike prirode i slično u glavnom bubnju nagrada su se naravno našli i potpisani Hajdukovi dresovi te sa sigurnošću možemo reći da su gosti mogli biti zadovoljni s organiziranom lutrijom.

Uz taktove odličnog Josipa Čačića i Mambo band te pokoju asistenciju našeg Ivice Sikirića-Iće koji je također bio među poznatim uzvanicima, oko 200 gostiju se odlično zabavljalo do dugo u noć.

DPH Obrovac i DPH Zadar se i ovim putem još jednom zahvaljuju svim sponzorima i donatorima koji su pomogli organizaciju ovog događaja za kojega se nadaju da će postati tradicija na zadarskom području!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...