Provaljeno u kamp kućice, kuću, kafić, slastičarnicu…

U proteklih nekoliko mjeseci, u Ninu, nepoznati je počinitelj provalio u kamp kućicu u vlasništvu 61-godišnjaka te otuđio plinske boce i solarnu ploču ukupno vrijedne nekoliko stotina kuna. U proteklih nekoliko mjeseci, u Pagu, nepoznati je počinitelj provalio kuću u vlasništvu 73-godišnjakinje te otuđio vanbrodski motor i podvodnu pušku ukupno vrijedne nekoliko tisuća kuna.

U noći s četvrtka na petak, u Ulici Benka Benkovića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 41-godišnjakinje te otuđio nekoliko stotina kuna.U noći s petka na subotu, na Obali kneza Trpimira u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u brodicu u vlasništvu 49-godišnjaka te otuđio vanbrodski motor, rezervoar i akumulator ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Tijekom proteklog vikenda, u Ulici plemića Borelli u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u slastičarnicu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio slatkiše i manji novčani iznos.U proteklih nekoliko mjeseci, u Karinu Gornjem, nepoznati je počinitelj provalio u kamp kućicu u vlasništvu 53-godišnjaka te otuđio televizor vrijedan nekoliko stotina kuna.
Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...