Prva Hrvatska Liga košarke u kolicima; Zadrani izgubili u Varaždinu, podržite u ih u nedjelju u Jazinama

Odigrano je peto kolo Hrvatske lige košarke u kolicima. KKOI Zadar je gostovao u Varaždinu te je izgubio obje utakmice vrlo važne za konačni plasman.

Prvu utakmicu petog kola KKOI Zadar odigrao je protiv ekipe KKI Varaždin i izgubio rezultatom 52:49! KKI Varaždin je bolje otvorio susret i do poluvremena se odvojio na desetak koševa razlike. U Drugom poluvrjemenu su naši Zadrani proigrali, ušlo je nekoliko teških šuteva, te se do kraja utakmice potpuno vraćaju u igru ali uz mali nedostatak sportske sreće i iskustva gube jako bitnu utakmicu za konačni poredak.
Drugu utakmicu Zadrani su odigrali protiv ekipe KKI Vodice. Iskusni Vodičani koji su nakon početnog zagrijavanja stekli prednost od nekoliko koševa u prvom poluvrjemenu, čvrsto su kontrolirali ostvarenu prednost, te su zadrani upisali i drugi poraz rezultatom 47:39.
Na kraju petog kola KKOI Zadar zauzima 5 mjesto, te nas u zadnjem kolu očekuje rasplet prvenstva Hrvatske protiv izravnih konkurenata za plasman Vodica i Varaždina.
Ovim putem želimo pozvati sve ljude dobre volje da nam daju podršku na posljednjem kolu Hrvatske lige košarke u kolicima koje će se odigrati u:

ZADAR-Dvorana Jazine, Nedjelja, 26.03.2017.

12:30 KKOI ZADAR:KKI VARAŽDIN
14:00 KKOI ZADAR:KKI VODICE

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...