Pupić Bakrač: “Bojkotom Skupštine Rena Sinovčića, nogometaši su pokazali da osim sportskih posjeduju i moralne kvalitete”

Gradski vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač osvrnuo se na skupštinu Nogometnog saveza Zadarske županije koju su prošloga petka bojkotirali predstvanici nogometnih klubova, s ciljem onemogućavanja izbora Rena Sinovčića za predsjednika.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Izražavam podršku i najdublju zahvalnost predstavnicima nogometnih klubova i njihovim klubovima koji su bojkotirali izbornu skupštinu Nogometnog saveza Zadarske županije te na taj način onemogućili izbor Rena Sinovčića za predsjednika.

Svojim postupkom pokazali ste da ste dostojni obnašanja funkcija i rada u nogometu. Dokazali ste da osim sportskih referenci imate i moralne kvalitete za sportsko obučavanje i odgoj naše mladeži . Iako će se pritisci i prijetnje pojačavati kako se bliži nastavak izborne skupštine 10.03.2017 godine vjerujem da će te ostati postojani u svojoj odluci bojkota skupštine. One koji su prisustvovali izbornoj skupštini Nogometnog saveza Zadarske županije 03.03.2017 godine najiskrenije molim da još jednom razmotre svoju odluku, razmisle koje devastirajuće učinke na nogomet i sport u cjelini može imati inzistiranje na Renu Sinovčiću kao predsjedniku Nogometnog saveza Zadarske Županije.

Nogomet i sport Zadarske županije ne mogu i ne smiju biti taoci Rena Sinovčića.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...