Smijeh, veselje i kostimi iz horror priča; Male maškare se zabavljale u knjižnici Jurja Barakovića u Ražancu

Smijeha, veselja, buke i neobičnih kostima jučer, 28. veljače 2017., u knjižnici Jurja Barakovića Ražanac nije manjkalo. Tema ovogodišnjih maškara bile su strašne horor priče.

– Kroz protekli tjedan pripremali smo se izrađujući ukrase i pišući svoje priče. Male maškare su se zabavljale uz sablasnu pantomimu, slušajući tuđe i čitajući svoje horor priče, predstavljanjem maski domišljatim i simpatičnim opisom kojim su nasmijali sve prisutne. Prostor naše igraonice bio je ispunjen do zadnjeg mjesta. Takav odazivu nismo očekivali, ali što reći, osim da smo veoma zadovoljni. I po starom dobrom običaju, igra i ples pod maskama te slatke krafne, na kojima se zahvaljujemo Mirabelu Katanecu i Iris Thomai, začinile su našu malu maškaradu.
Dobro smo se zabavili i opustili, a naši mališani su još jednom pokazali koliko vrijedni i kreativni mogu biti. Hvala im svima na uloženom trudu, a posebne čestitke našim pobjednicima Matku Miletiću, Gabrijelu Bilanu i Leonu Miočiću, za najstrašnije horor priče, Ivanu Tekliću i Jakovu Lukiću, za najbolje maske, rekli su iz knjižnice.

Maskenbal, maskenbal, svatko voli maskenbal.
Iza maske lice kriti, sve što želiš možeš biti!

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...