Heroj Šime Vrsaljko spasio život Torresu! Liječnik Deportiva mu zahvaljuje na reakciji

Atletico Madrid je u 25. kolu Primere odigrao 1:1 na gostovanju kod Deportiva La Corune, no utakmica je ostala u drugom planu zbog teške ozljede glave Fernanda Torresa, piše Goal.com.

Naime, napadač Atletica nakon jednog je duela u 85. minuti glavom direktno udario u travnjak, nakon čega su odmah svi skočili.

Pomoć je odmah utrčala u teren, a igrači Atletica u nevjerici su promatrali što se događa s Torresom, neki su i zaplakali. Igrači obje momčadi nisu mogli ni gledati stravičan prizor, no Šime Vrsaljko i Gabi nisu dvojili ni sekunde.

Odmah su potrčali prema suigraču koji je bio u nesvijesti i započeli vaditi jezik iz grla kako se on ne bi ugušio. Torres je refleksno čak i ugrizao Gabija, no on i Vrsaljko uspjeli su Fernandu praktički spasiti život dok nisu dotrčale liječničke ekipe.

“Zaista je nevjerojatno kako su reagirali u tako šokantnom trenutku. Šime je napravio fantastičan posao”, rekao je liječnik Deportiva koji je prvi došao do Atleticova napadača.

Vrsaljkova reakcija oduševila je navijače Atletica koji su mu na Twitteru poslali desetke poruka podrške i zahvale.

Inače, Deportivo je poveo golom Andonea u 13. minuti, da bi bod Atleticu spasio Griezmann u 68. minuti. Šime Vrsaljko odigrao je 90 minuta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...