Sunčano i toplo; Vrijeme je za prvi proljetni roštilj, ali čuvajte se – vjetra

U petak će u unutrašnjosti biti promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima, a mjestimice je moguća i kiša, češća na istoku. Krajem dana u visokom gorju mjestimice može biti i snijega. Na Jadranu djelomice do pretežno sunčano. Ponajviše sunčana vremena bit će na sjevernom djelu. Posvuda vjetrovito. Puhat će umjeren i jak sjeverni i sjeverozapadni vjetar, u gorju i na Jadranu povremeno s olujnim udarima. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 1 do 6, a na Jadranu od 8 do 13°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 10 do 15, a na Jadranu od 15 do 18°C.

U subotu će u unutrašnjosti biti djelomice sunčano, uz promjenjivu naoblaku. Na Jadranu pretežno sunčano uz malu, naoblaku. U unutrašnjosti će puhati slab i umjeren sjeverac, a na Jadranu jaka i olujna, podno Velebita mjestimice i orkanska bura. Tijekom dana bura će postupno slabiti. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od -1 do 3, a na Jadranu od 6 do 11°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 8 do 13, a na Jadranu od 12 do 16°C, piše Tportal.hr.

U nedjelju će posvuda biti djelomice ili pretežno sunčano. Povremeno je moguća umjerena i pojačana naoblaka, ali oborine se ne uglavnom očekuju. U unutrašnjosti će puhati slab i umjeren sjeverac, a na Jadranu slaba i umjerena bura i sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od -2 do 3, a na Jadranu od 6 do 11°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 8 do 10, a na Jadranu od 12 do 16°C.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...