podijelila na instagramu

Supruga Stipe Miočića fenomenalno objasnila što znači biti prvak

Arhiva/ZARAPIX
Tamni način

Supruga Stipe Miočića, Ryan Marie, objavila je sjajan status o tome što znači biti prvak i kako se prvak treba ponašati u skladu s tim.

Ona je to podijelila na Instagramu, a UFC-ov teškaški prvak nije mogao ne podijeliti to na svom profilu, uz komentar kako njegova supruga zna s riječima puno bolje od njega:

“Bit toga da si prvak nije u razmetanju, hvalisanju, vrijeđanju i besmislicama. Bit toga da si prvak je hrabrost, ponos i poštovanje. Poštovanje prema svakome s kime se susretneš. Poštovanje prema tvojim protivnicima, njihovim timovima i obiteljima. Poštovanje prema umjetnošću kojom se baviš. Poštovanje prema uloženom teškom radu i pažnja na to da se uvijek ponašaš kao profesionalac, pozitivac te da budeš uzor drugima, kako u oktogonu, tako i izvan njega. Prvak moram biti pozitivan primjer klincima koji su budućnost sporta. Pravi prvaci su oni koji taj primjer ostavljaju svojim djelima, a ne svojim riječima. Ponekada su moji najponosniji trenuci, što se tiče tebe Stipe, oni koji nemaju veze s borilačkim sportom.”

Otkako je postao prvak, Stipe Miočić se u svakom trenutku ponašao upravo u skladu s navedenim, a pravi primjer daje upravo ovih dana, kada zajedno s Juniorom Dos Santosom promovira UFC 211 event, kojeg predvode. Podsjećamo, event se održava 13. svibnja u Dallasu, a nudi nam jedan od najboljih programa u povijesti promocije, piše Fightsite.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

 

Možda ste propustili pročitati