Suzuki Vitara ove je godine Hrvatima najdraži automobil – prodaje se bolje i od Golfa!

U prva dva mjeseca 2017. godine, pokazuju statistike, registrirano je čak 5456 novih automobila u Hrvatskoj, što je povećanje od čak 8,9% prodanih novih automobila u odnosu na isto razdoblje pošle godine.

Očekivano, kao i prošle godine, najbolje ide Volkswagenu koji je sa širokim repertoarom svojih automobila uspio prodati 771 model i zauzeti 14,13 posto tržišnog udjela. No, ono što je iznenadilo stručnjake je veliki uspjeh Suzukija koji je s 352 prodanih vozila opravdano zasjeo na četvrto mjesto najuspješnijih proizvođača automobila u Hrvatskoj!

Od toga je čak 191 Suzuki prodan u veljači, a od pojedinih modela najbolje se prodaje Vitara, japanski crossover. Taj automobil trenutno je prvi izbor novog osobnog vozila svakog Hrvata.

Vitara je u prva dva mjeseca 2017. godine ‘ušla u dom’ čak 249 novih vlasnika! Tako je opravdano zasjela na prvo mjesto najprodavanijih modela automobila u Hrvatskoj, zauzevši daleko bolju poziciju od tradicionalno najprodavanijeg Golfa koji je pao tek na peto mjesto s prodanih 161 automobila.

Suzuki Vitara automobil je koji možete nabaviti i u Zadru i to po izrazito pristupačnoj i povoljnoj cijeni kod distributera Perfekt Auto. Zadarski distributer Suzukija, koji se nalazi na adresi Novigradska 1, nudi i brojne druge modele ovog popularnog japanskog proizvođača automobila, a u ponudi se nalaze i motocikli te dodatna oprema. Sve ćete o njima doznati veoma lako klikom ovdje koji vas vodi na njihovu mrežnu stranicu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...