Tin Šunjerga odgovarat će za teško ubojstvo svojih roditelja: Policija je u Tribunju pucala na njegovo vozilo!

Policija je večeras potvrdila da su u Jurjevgradskoj ulici u Tribunju, s namjerom da ga zaustave, pucali iz vatrenog oružja prema crnom Mercedesu u kojem je 18-godišnjak bježao od njih.

Uhićen je nakon dojava građana da se u tom vozilu kreće područjem Tribunja, a u međuvremu su ga uočili i policajci.

Odmah je priveden u prostorije policijske uprave gdje se protiv njega provodi kriminalističko istraživanje zbog teškog ubojstva 45-godišnjeg oca i majke, za što je predviđena kazna zatvora u trajanju od najmanje deset godina, odnosno dugotrajni zatvor.

U šibenskoj policiji večeras su naglasili kako vatreno oružje kojim su počinjena oba teška ubojstva nije službeno oružje ubijenog 45-godišneg splitskog policajca.

Policija zahvaljuje građanima koji su se danas popodne nakon njihove obavijesti da tragaju za crnim Mercedeseom E klase registracija ŠI 611 FR, uključili u potragu.

Valja kazati da je teško kazneno djelo dvostrukog ubojstva policija uspjela riješiti za manje od deset sati nakon što je jutros u Čistoj Velikoj pronađeno tijelo 45-godišnjeg policajca, a u popodnevnim satima na istom području pronađeno i tijelo 45-godišnje žene, njegove supruge i majke osumnjičenog mladića.

Podsjetimo, policija je jutros na nekoliko sati blokirala i ulaz u gradsku četvrt Mandalina zbog sumnje da bi osumnjičeni mogao otići kod svoje 17-godišnje djevojke koja tamo živi s roditeljima.

Zbog stravičnih događaja u Čistoj Velikoj, svi rodovi policije danas su bili na nogama. Cijelo to područje bilo je blokirano uz jake policijske snage naoružane dugim cijevima i opremljene pancirkama i šljemovima, a čak je i helikopter nadlijetao šire gradsko područje.

Večeras par minuta prije 19 sati, i policajci i građani mogli su odahnuti jer je osumnjičeni 18-godišnjak konačno u Tribunju uhićen, javlja Šibenik.IN.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...