Torres izašao iz bolnice i odmah se sjetio svog spasitelja Vrsaljka

Napadač  Atletico Madrida Fernando Torres je pri “svijesti i lucidan” nakon što je prevezen u bolnicu zbog udarca u glavu koji je zadobio u 85. minuti prvenstvenog susreta protiv Deportiva u četvrtak, nakon čega je pao u nesvijest.

“Dobre vijesti. Torres se podvrgnuo CT-u mozga i lubanje i nisu pronađene nikakve ozljede. On je pri svijesti i lucidan”, objavio je Atletico.

Branič Deportiva Alex Bergantinos koji je ozlijedio Torresa i trener sastava iz La Corune Pepe Mel, posjetili su Atleticova napadača u bolnici u petak ujutro i potvrdili da se on osjeća dobro.

Torres se nakon izlaska iz bolnice odmah obratio novinarima i priznao kako se ne sjeća kobnog trenutka, kada su mu praktički život spasili Šime Vrsaljko i Gabi.

“Sjećam se svega do trenutka prije sudara. Međutim, nakon toga ne sjećam se ničega. Osvijestio sam se u kolima hitne pomoći i onda su mi ispričali što se dogodilo. Sad je sve u redu. Hvala suigračima na brzoj reakciji na terenu, liječnicima i igračima Deportiva. Također, hvala svima na porukama podrške. Trebao bih nastaviti trenirati već za nekoliko dana”, rekao je Torres.

“Slična situacija dogodila mi se s reprezentacijom prije nekoliko godina, ali je sada bilo ozbiljnije. To se jednostavno događa. Hvala i navijačima Deportiva, volim igrati pred njima i nadam se da se vidimo na sljedećoj utakmici”, zaključio je napadač, prenosi Index.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...