U ovu kvartovsku ribarnicu dolaze iz cijelog Zadra, a nude i besplatnu dostavu

Malo tko bi se uz mnogobrojne trgovačke centre po gradu osudio otvoriti ribarnicu, i to kvartovsku. Gospodin Damir ostvario je svoj san, otvorivši ribarski obrt, prodaju svoje ribe započeo je putem Facebook stranice, a ribu je dostavljao kupcima na kućnu adresu, dok bi njegova žena zaprimala narudžbe.

Vidjevši kako su kupci zadovoljni te su prepoznali svježu i kvalitetnu ribu, gospodin Damir odlučio je otvoriti kvartovsku ribarnicu Galeb na Voštarnici. Ribarnica je otvorena dva dana, a kupci samo dolaze. Bake, djedovi, mame, kućanice, svi dolaze u ribarnicu iz cijelog Zadra, bilo pješke ili autom.

Kupila sam ovdje ribu, svježa je, a i ne moram ići u trgovački centar gdje izgubim puno vremena, kazala je jedna gospođa.

Lignjuni, kozice, škampi, mol, grdobina, srdele, morski pas, šarun, bukve, dagnje- sve ovo možete kupiti u malenoj ribarnici gdje će vas poslužiti ljubazna i uvijek nasmijana prodavačica koju su kupci već zavoljeli iako radi samo dva dana. Ribarnica nudi i specijalne marinirane proizvode ribarskog obrta Moćun iz Kali-marinirane kozice, Kaljski inćun, marinirana hobotnica, tuna, a od svega ističu “Filet slanog inćuna sa slanim ovčjim Paškim sirom”.

Ribu dostavljamo svakodnevno, prijepodne za one nešto starije i nemoćne, a popodne za one zaposlenije koji rade pa požele našu ribu za ručak, kazao je vlasnik Damir nadodavši kako posla ima te da će uskoro morati zaposliti još radnika.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...