U poslovnoj zoni “Grabi” otvara se oko 80 novih radnih mjesta

U poslovnoj zoni „Grabi“ u Poličniku započeli su radovi na izgradnji novog pogona za preradu ribe a investitor je tvrtka Tajer d.o.o. iz Zadra. Očekuje se da će se otvoriti 30-50 novih radnih mjesta.

U poslovnoj zoni Murvica Jug završen je objekt tvrtke MB-Frigo grupa d.o.o. te se čeka tehnički pregled.Tvrtka se bavi uvozom i distribucijom cijelog spektra proizvoda za klimatizaciju i hlađenje: uređaje i opremu, rezervne dijelove, materijal za montažu, alat i sredstva za održavanje i čišćenje. Očekuje se da će se otvoriti 10-15 novih radnih mjesta.

Tvrtka Alu Marin iz Zadra izgradila je halu u poslovnoj zoni Murvica Jug te je u završnoj je fazi kompletiranja potrebne dokumentacije tj. čeka se tehnički pregled a nakon toga se očekuje otvaranje 10-15 novih radnih mjesta.

Također tvrtka Vagner servis d.o.o. je u pripremi projektne dokumentacije za otvorenje tvrtke u poslovnoj zoni Murvica Jug koji se bave projektiranjem i opremanjem wellness centara i bazena, objavljeno je na mrežnim stranicama Općine Poličnik.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...