Uber – tehnološka aplikacija koja vas košta kao vožnja autobusom i pošteđuje stresa uslijed gužvi i nedostatka parkirnih mjesta

Vožnja gradom, osobito u sezoni koja nam je pred vratima, može biti itekako iritantna. Kolone, nervoza vozača zbog gužvi i vrućine, da ne govorimo o traženju slobodnog parkirnog mjesta koje je vrlo često, bez pretjerivanja govoreći, “nemoguća misija”…

Postoji li solucija? Postoji. Ona se zove Uber i omogućuje vam bezbrižno i ono najvažnije, cijenovno pristupačno kretanje gradom.

Naša primarna misija je potaknuti ljude da svoj osobni automobil zamijene Uberom. Jednoga dana u potpunosti. Zašto? Jer se s njim krećemo jednostavno, pouzdano i jeftino. Jasno nam je da su ljudi i dalje skeptični prema svakodnevnom korištenju usluge taksija budući su godinama cijene bile previsoke, a sama usluga loša. No, stvari su se promijenile…, kazuje nam Matija Mesić, glasnogovornik Ubera.

Sve što trebate učiniti jest instalirati aplikaciju na vašem pametnom telefonu. Nema biranja brojeva, višeminutnog dogovaranja ili neizvjesnoti oko cijene i vremena dolaska vašeg prijevoznog sredstva.

Kada instalirate našu aplikaciju, bit ćete upitani kamo želite ići, automatizmom će se prepoznati vaša polazna lokacija, izračunati najoptimalnija ruta i prikazati cijena. Nema promjena, pregovora, iznenađenja.

Vožnja Uberom koštat će vas manje nego ona vlastitim automobilom ili gradskim prijevoznim sredstvom. Izlazak u grad, kada se želite opustiti i ne misliti o tomu kada ćete i kako kući, učiniti bezbrižnim.

– Kada dvije, tri osobe navečer izađu u kino ili na večeru, puno optimalnije im je podijeliti vožnju automobilom koja će ih koštati 30 kuna, što je deset po osobi nego primjerice tražiti autobusnu stanicu i čekati autobus koji je možda pun, kasni ili ponekad čak ne dođe kad treba, zaključuje Mesić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...