Uz Happy Dreams vaša će spavaća soba postati prava oaza mira, iskoristite popuste u ožujku i dan započnite svježi, odmorni i puni energije

Nije novost da je za odmor, bolju koncentraciju i produktivnost, potreban dobar san, a presudno je kako, a ne koliko spavamo. Nesanica je najčešće uzrokovana neprikladnim madracima i jastucima. Da bi vaša spavaća soba nakon napornog dana predstavljala pravu oazu mira pobrinut će se Happy Dreams, lanac maloprodajnih salona specijaliziranih za prodaju madraca, nadmadraca, elastičnih podloga, kreveta i prateće opreme za potrebe zdravog i kvalitetnog spavanja.

Funkcionalnost, povoljne cijene, privlačan izgled i brza isporuka karakteriziraju proizvode ove zaštićene robne marke, koji se proizvode u hrvatskim proizvodnim pogonima.

To mogu potvrditi zadovoljne i naspavane mušterije salona u Crikvenici, Kaštel Sućurcu, Karlovcu, Opatiji, Osijeku, Poreču, Puli, Rijeci, Splitu , Šibeniku, Varaždinu, Zadru i Zagrebu, a u planu je otvaranje novih salona i u drugim većim gradovima Hrvatske i regije.

Zadarski salon smješten je na adresi Polačišće 9, gdje će ljubazno osoblje odgovoriti na sva vaša pitanja i otkloniti nedoumice koje se tiču veličine madraca, kako ispravno izmjeriti veličinu madraca, je li bolje kupiti madrac u jednom dijelu za bračni krevet ili dva, i slično.

Budući da su upravo proljetni mjeseci idealni za kupnju madraca i artikala za spavaću sobu, Happy Dreams je u ožujku pripremio popuste od 10 posto na sve madrace, krevete, nadmadrace, jastuke i podnice u ponudi.

Popust od 30% odobrava se na slijedeće madrace i nadmadrace:

– madrac Fortuna
– madrac Fortuna Lux
– madrac Splendid XXL
– madrac Visco Five
– madrac King
– nadmadraci: Softy XL i Blue

Ostalo:
– Stolica Astra – 30%
– Stol Bianca – 30% (izlozi)
– Podnica Simple – 33%
– Ležaj Pretty, Monaco – 50%
– Ležaj Lucid – 50% – SAMO LAGER

Dostava naručenih proizvoda obavlja se svakog radnog dana, a rok isporuke za kupljene proizvode je od 2 do 7 dana za sve modele madraca, nadmadraca, elastičnih podloga standardnih dimenzija, te sve artikle koji nisu rezervirani i nalaze se na centralnom skladištu.

Rok isporuke za sve modele madraca, nadmadraca i elastičnih podloga koji se mogu naručiti u vanstandardnim dimenzijama je od 7 do 30 dana.
Rok isporuke za sve krevete (drvene ili ojastučene) i programe spavanje (Bianca, Cherry) je od 7 do 45 dana.

Ukoliko niste u mogućnosti posjetiti Happy Dreams na njihovoj adresi, sve informacije možete dobiti na brojevima  023/ 312 71  ili 099/ 23 52 371, svakog dana od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 13 sati.

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...