Vandalizam na Voštarnici: Iz čista mira na dva automobila nogom razbio retrovizore!

Zabrinuti građanin koji je htio ostati anoniman, poslao nam je fotografije snimljene nadzornom kamerom na kojoj se vidi počinitelj koji je prije dvadesetak dana iz čista mira nogom razvalio retrovizore na dva parkirana automobila. Incident se zbio na Voštarnici koja je, kako nam čitatelj kaže, poželjna meta svih huligana koji iz obijesti razbijaju tuđu i gradsku imovinu.

– Šaljem ovu poruku kao anonimni građanin zabrinut za sigurnost i ponašanje vandala na gradskom predjelu Voštarnica. Huligani učestalo oštećuju automobile, a prevrću i kontejnere. Ove slike nastale su prije 20-ak dana i najvjerojatnije nakon noćnog izlaska, kada je vandal sa slike na dva automobila razbio retrovizore. Do kad ćemo trpjeti ovakve činove, moramo li svaku noć strepiti za svoju imovinu kada se određene osobe napiju? Hoće li i tko će nešto poduzeti po ovom pitanju, pita se čitatelj.

Uistinu, i sami smo bili svjedoci brojnim slučajevima nepriličnog noćnog ponašanja mladih na Branimiru i Voštarnici nakon noćnih izlazaka, a kako im se ne može zabraniti da piju, možemo ih samo zamoliti da imaju više obzira prema tuđoj i gradskoj imovini.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...