Viber s novim mogućnostima u veziji 6.8

Jedna od najpopularnijih globalnih aplikacija za razmjenu poruka – Viber – najavila je pokretanje svoje verzije 6.8, koja je sada dostupna i na iOS i na Android platformama.

Najprivlačnija značajka ove verzije su Stikeri na fotografijama, koji korisnicima pružaju nov i zabavan način dijeljenja svih omiljenih Viber stikera. Ova će značajka omogućiti korisnicima da kreativno mijenjaju svoje fotografije, dodavanjem bilo kojeg stikera iz bilo kojeg paketa koji preuzmu – čime će njihove fotografije dobiti zabavnu i osobnu notu. Ažuriranje također uključuje potpuno novi paket stikera, posebno osmišljen za značajku „Stikeri na fotografijama“, koji sadrži predmete kao što su šeširi, naočale, brade i drugi crteži koji omogućuju korisnicima da dotjeraju svoje fotografije.

Uz Viberove korisnike koji diljem svijeta dijele više od 40 milijardi stikera odabranih među više od 32 000 na raspolaganju u Trgovini naljepnica, Viberove naljepnice poznate su kao jedna od najvećih i najraznovrsnijih zbirki dostupnih u prostoru za razmjenu poruka danas. Ova nova opcija stvorit će još zanimljiviji i zabavniji vizualni sadržaj poruka, kombinirajući fotografije i stikere, koje su već druga i treća najpopularnija vrsta poruka na Viberu – nakon tekstualnih.

Zato slobodno dajte oduška kreativnosti i preplavite svoje fotografije Viberovim stikerima za jedinstvenu mješavinu kreativnosti i zabave koju sada možete dijeliti sa svojim prijateljima!

Provjerite kako Stikeri na fotografijama mogu izgledati ovdje!“

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...