Za savjetovanje i medijsku strategiju SDP-a Zadarske županije angažirana Aleksandra Kolarić

Kad bih komentirala politiku, mogla bih svašta reći o događanjima i razvoju situacije u SDP-u. O licemjerima i destrukciji stranke koja traje godinama. Kad bih…, napisala je status na Facebook profilu ovog vikenda Aleksandra Kolarić.
Uoči posljednjih parlamentarnih izbora pisala je da neće glasati za SDP i indirektno pozivala druge da čine isto, kao i nova glasnogovornica Dragana Radusinović. Poslije toga nekoliko je puta još Kolarić kritizirala Bernardića. No politiku u SDP-u, kojemu rejting kontinuirano pada, već neko vrijeme ne komentira, a jedan od razloga mogao bi biti i njezin angažman na lokalnim izborima upravo za SDP, stranku iz koje je izbačena 2013.

– Da, istina je, angažirana sam za SDP u Zadarskoj županiji za savjetovanje i izradu medijske strategije, kao i u Virovitici gdje ću raditi i političku kampanju. Zvali su me lokalni čelnici i dogovorili smo suradnju. Ovo je samo dokaz da se SDP više ne vodi čeličnom rukom kao tijekom Milanovića, jer uvjerena sam da bi me angažirali i prije da su smjeli – potvrdila je za Kolarić. No tvrdi da angažman nije nikakav korak natrag prema ponovnom učlanjenju u SDP. – Sve što sam rekla na jesen o tome stoji i danas, nije se ništa promijenilo. To pitanje o mojem povratku je i dalje na Davoru Bernardiću te pitajte njega o tome. On mora donijeti odluku – rekla nam je Kolarić.

Na jesen je rekla da neće potpisati obrazac za povratak. Kritizirala je i Bernardićevu politiku te njegove izjave tijekom kampanje za šefa stranke.

– Rečenica da se u SDP ne mogu vratiti oni koji su pljuvali ili vrijeđali stranku je zagovaranje verbalnog delikta, odnosno ponavljanje izjava Milanovića. Bez otvaranja razgovora o pogreškama, pa i vraćanja disidenata, nema novog SDP-a – poručila je tad Kolarić i dodala da kod Bernardića nema jasnih indicija da bi reformirao stranku. Na pitanje je li u međuvremenu razgovarala s Bernardićem oko povratka prvo je rekla da nije, a kad smo joj rekli da znamo da se susrela s njim na benzinskoj postaji, rekla je da to nije bilo mjesto za takav razgovor.

– To je bio slučajan susret dok smo točili gorivo. On zna moj stav i da tražim da se ispravi nepravda – kaže Kolarić. SDP je za lokalne izbore angažirao PR tvrtku Media Val i Maria Medeka. On je već vodio prošlu kampanju Rajka Ostojića, koju su izgubili od Milana Bandića, a očito njemu i novoj glasnogovornici u stranci ne vjeruju pa se angažirala SDP-ova disidentica. Bernardić se nije javljao na pozive da prokomentira angažman Aleksandre Kolarić, piše 24.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...