„Za Zadar svoj“; Pozivaju se navijači i svi Zadrani da uplatom članarine pomognu NK Zadru

Nogometni klub Zadar predstavio je projekt članstva pod sloganom „Za Zadar svoj“.

Povijesni je to projekt za NK Zadar, jer je ovo prvi put u više od 70 godina postojanja kluba da će navijači, svi Zadrani i svi prijatelji nogometa imati priliku na simboličan način postati dio kluba.

Priča je zapravo vrlo jednostavna, godišnja članarina iznosi 100 kuna, odnosno 50 kuna za mlađe od 15 godina, uz obiteljski popust od 10% za dva člana, odnosno 20% za tri i više članova. Učlaniti se možete svakim danom od ponedjeljka do petka od 9 do 14 sati u prostorijama Nogometnog kluba Zadar, na adresi Hrvoja Ćustića 2, a sve informacije mogu se dobiti na društvenim mrežama, na e-mail adresi [email protected] ili na telefon 023/312-792.

Što dobiva član NK Zadra?

·       Personaliziranu ČLANSKU ISKAZNICU

·       BESPLATAN ULAZ na sve domaće utakmice NK Zadra (njih 8) do kraja sezone 2016./17.

·       POKLON Nogometnog kluba Zadar

·       POPUST na godišnju ulaznicu u sezoni 2017./18.

·       POPUST na sve navijačke artikle NK Zadra

·       Mogućnost sudjelovanja u seriji nagradnih igara u kojima će se dijeliti DRESOVI ZADARSKIH ZVIJEZDA koje igraju u inozemstvu, te dresovi NK Zadra.

 

Prije svega želimo se zahvaliti svim ljudima koji su na bilo koji način pomogli i pomažu našem klubu, a takvih je doista puno. Posebno se želimo zahvaliti našim igračima koji igraju diljem Europe i koji nas podržavaju putem društvenih mreža i pomažu nam na razne načine. Sve to zajedno stvara jednu pozitivnu energiju i zato veliko hvala svima na podršci. „Za Zadar svoj“ jedan je u nizu projekata, kojima želimo izgraditi priču, kojoj je konačan cilj da Stanovi postanu mjesto sreće, radosti i okupljanja obitelji i navijača svih generacija, kazao je u uvodu Roman Morović, voditelj odnosa s javnošću Nogometnog kluba Zadar.

Svetko Ćustić, predsjednik Uprave Kluba osvrnuo se i na učinjeno od njegova dolaska na Stanove.

Smatram da je ovo fantastičan projekt i pozivam sve navijače, sve Zadrane i prijatelje nogometa da se učlane i podrže ovu našu novu priču. Pet mjeseci prošlo je od mog dolaska u klub i mislim da smo se svi skupa dobro snašli. U odnosu na situaciju koju sam zatekao, mislim da je vidljiv napredak u svim segmentima. Smatram da smo na dobrom putu povratka kluba tamo gdje mu je mjesto, a to je u elitnom razredu hrvatskog nogometa. Znamo da je pred nama dugačak put i jako puno posla, ali spremni smo se boriti sa svim problemima i dati sve od sebe da ostvarimo naš cilj. Vjerujem da, uz pomoć naših navijača, svih ljubitelja nogometa u ovom gradu i županiji te Grada Zadra, možemo u tome uspjeti, kazao je Ćustić.

Press konferenciji nazočili su i Josip Butić i Tomo Gluić, trener i kapetan prve momčadi, koji su najavili drugi dio sezone i pozdravili projekt članstva.

Projekt članstva je još jedan pokazatelj da u našem klubu pušu neki novi vjetrovi, a meni i momčadi to je obveza da ostavimo srce na terenu u svakoj utakmici i pokušamo ostvariti naš ovosezonski cilj, povratak u Drugu ligu. Bit će to težak zadatak, ali pred nama je 17 kola i pokušat ćemo napraviti podvig i preokrenuti osam bodova zaostatka za vodećim, istaknuo je Butić.

Ovo je odličan projekt i smatram da ga treba podržati. Ja kao kapetan, a vjerujem i cijela momčad učlanit ćemo se i na taj način pozvati i ostale, prije svega naše navijače da to učine, zaključio je Gluić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...