Zadar i Soča Outdoor Festival zajedno promoviraju pustolovne note turističkih sadržaja

Zadar Outdoor Festival ostvario je partnersku suradnju sa Soča Outdoor Festivalom.

Ovom suradnjom organizatori oba festivala žele ojačati promociju aktivnog životnog stila i pustolovne note turističkih sadržaja, na području Hrvatske i Slovenije.

Zadar Outdoor Festival s ponosom objavljuje početak partnerske suradnje sa Soča Outdoor Festivalom!

“Slovenci su naši dragi gosti, rado dolaze, rado se rekreiraju, vole Hrvatsku, naše ljepote i našu prirodu. Drago nam je svakako da su Slovenski kolege prepoznali naš projekt, za koji su, vođeni vlasitim iskustvom, naglasili kako će zasigurno značiti dodatnu promociju Zadarske regije. Soča outdoor festival vodeći je festival ovog tipa u Sloveniji, održava se već nekoliko godina, jako je popularan i priznat.” – ističe Iva Bencun, jedna od organizatora Zadar Outdoor Festivala.

“Veselimo se svim SOF-ovcima, s kojima ćemo, kao i sa svim ostalim sudionicima i posjetiteljima, zasigurno provesti 4 nezaboravna dana, prepuna rekreacije, užitka, zabave i dobre vibre.” – zaključuje Bencun.

Zadar Outdoor Festival  još jednim konkretnim potezem ostvaruje svoju misiju, biti ambasadorom zadarskog turizma i označiti našu regiju na kartama pustolovaca, rekreativaca i avanturista.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...