Zadar Outdoor Festival u svjetskom vrhu open air festivala!

Europsko online izdanje uglednog lifestyle & travel magazina American Express Essentials uvrstilo je Zadar Outdoor festival među tri odabrana europska open air festivala koja vrijedi posjetiti u 2017. godini.

American Express Essentials jednom mjesečno iz cijelog svijeta probire i predstavlja najoriginalnije ideje i popularne savjete na temu putovanja i životnog stila. Izdanjem za ožujak, u sažetom pregledu nezaobilaznih svjetskih festivala predstavljen je i  Zadar Outdoor Festival koji će se održati na području Zadarske županije od 27. do 30. travnja 2017. Festival nudi natjecanje u sedam disciplina; jedrenje, trail, plivanje, biciklizam, kajakarenje po moru, trčanje i rafting.

Za popularizaciju predsezone, etablirane zadarske turističke tvrtke i agencije odlučile su svijetu ponuditi, uz sportske aktivnosti i natjecanja, radionice, predavanja, te pregršt dobre hrane i puno zabave. U sklopu festivala održat će se i sajam lokalnih proizvoda koji daje priliku  malim proizvođačima da prezentiraju svoje proizvode svjetskoj klijenteli.

– Festival pod sloganom „Zadar Region – Your Adventure Playground“ je zamišljen kao spoj aktivnog životnog stila i turizma s ciljem turističke promocije regije koja obiluje mnogim vrijednostima i potencijalima.  Želja nam je objediniti adventure ponudu i dragulje ovog kraja,  rekla je Iva Bencun, direktorica tvrtke Zadar Outdoor.

Da je glas o Donatovom gradu i cijeloj regiji odavno prešao granice Lijepe naše i Europe dokazuju i prijave natjecatelja iz Sjeverne Amerike i Australije… Broj natjecatelja raste iz dana u dan, a organizatori poručuju da se požurite i čim prije pridružite sportašima i rekreativcima iz cijeloga svijeta u najljepšoj igraonici avanturizma. Izazovite ih, probudite u sebi dite zadarsko, prijavite se na www.zadaroutdoor.com i zaigrajte u najlipšoj igraonici avanturizma.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...