Zadarska autorica Iva Kolega oduševila Novosađane; Ljubavna glad na policama tamošnje Gradske biblioteke

Zadarska autorica Iva Kolega gostovala je u glavnom gradu Vojvodine, gdje je novom tržištu i publici predstvila svoj prvijenac “Ljubavna glad”.

U odličnoj atmosferi pune dvorane, o knjizi su govorile profesorica Dragana Milanović i autorica. Na zanimljiv način predstavile su glavne motive među kojima je i onaj najsnažniji, a to je vječna glad za ljubavlju.

A koliko se Novosađanima svidjelo djelo govori činjenica da je “Ljubavna glad” odmah dobila svoje mjesto na policama Gradske biblioteke Novi Sad i u knjižnicama ogranaka.

Roman u nakladništvu Antene Digital priča je o Dominiku, tridesetdevetogodišnjem piscu koji se nakon kraha braka i višemjesečne izolacije prepušta kratkotrajnim i seksualnim avanturama. Kada upozna televizijsku voditeljicu Vivian, privlačnost među njima je magnetska i oboma se čini da su upoznali srodnu dušu. Ipak, daljnji slijed događaja pokazat će kako je idealizacija uvijek pogrešna i da ni u tom odnosu nije sve kako se čini na površini. Sam kraj nudi rasplet kojim roman poprima i elemente trilera.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...