Zadarska “Propela” osvojila Grand prix za događaj godine

Grand PRix za organizaciju događanja osvojilo je Društvo Propela Zadar s “10. DM Millenium Jumpom”, na manifestaciji koja se jučer održala u hotelu Westin u Zagrebu.

Odnosi s javnošću u Hrvatskoj razvijaju se u skladu sa svjetskim komunikacijskim trendovima, no hrvatske stručnjake za odnose s javnošću odlikuje i velika kreativnost. Zaključak je to desete dodjele nagrada Grand PRix Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

Zahvaljujući Grand PRixu na jednom mjestu dobivamo pregled najboljega što struka radi, a i sama je nagrada poticaj za njezin daljnji razvoj, kazala je Aleksandra Kolarić, predsjednica HUOJ-a.

Poseban Grand PRix za razvoj struke dodijeljen je Mireli Španjol Marković, direktorici tvrtke Ciceron komunikacije.

Mirela Španjol Marković vodeća je hrvatska predavačica i konzultantica za područje primijenjene retorike u menadžmentu, prodaji i marketingu. Autorica je knjige „Moć uvjeravanja“ te organizatorica istoimene međunarodne konferencije o retorici i kulturi komuniciranja. Premda se bavi specifičnom granom komunikacija, struka joj je izuzetno zahvalna na velikom doprinosu u razvoju javnog nastupa i javne komunikacije općenito, istaknula je Aleksandra Kolarić dodjeljujući najveće stručno priznanje iz odnosa s javnošću.

Hrvatska gorska služba spašavanja primila je nagradu za Komunikatora, a rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras proglašen je Antikomunikatorom godine. Žiri najprestižnije nagrade za odnose s javnošću u zemlji dodijelio je i dvanaest strukovnih nagrada Grand PRix za najbolje komunikacijske projekte u prošloj godini.

Prilikom osvajanja nagrade, naši Zadrani, nisu skrivali emocije, a ovo je također i svojevrsna kruna za desegodišnji rad.

– Hvala i Gradu Zadru koji nam je puno pomogao, skakačima, a bilo ih je 25 tisuća u ovih deset godina. Oni su svojim sudjelovanjem omogućili da 270 djece s teškoćama u razvoju nauči plivati. Zahvaljujem se u ime društva Propela tvrtki “DM”,  kazao je Neno Stojaković prilikom preuzimanja nagrade.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...