Zadarska županija može se podičiti s čak tri najljepše hrvatske plaže za kućne ljubimce!

Sigurni smo da vam nikada ne bi palo na pamet ostaviti vašeg kućnog ljubimca da luta negdje po gradu dok vi uživate na plaži u svim čarima ljeta! Ali nije uvijek jednostavno pronaći plažu na kojoj psi i ostali dlakavi članovi obitelji (ne mislimo na mušku populaciju ) bezbrižno mogu uživati u osvježenju u moru.

Zato je Punkufer, zajedno s Gregorom Balažićem, osnivačem stranice BeachRex, na kojoj možete pronaći više od tisuću hrvatskih plaža, odabrao 10 najljepših hrvatskih plaža na kojima su kućni ljubimci dobrodošli, kako bi vi i oni u miru uživali sa stilom. Među njima su čak tri iz Zadarske županije.

Plaža Duboka Draga, Lozice, otok Vir 

Idealna za one koji žele manje gužve i malo mira od užurbanosti Vira. Za odmor u hladu ćete se morati malo potruditi ili pričekati kada je Sunce u laganom zalasku kako bi plaža stvorila svoj prirodni hlad.

Plaža Šimuni, Šimuni, otok Pag

Savršeni šljunak, puno hlada, restorani, mogućnost iznajmljivanja apartmana tik do ove paške ljepotice. U 4 riječi – sve što vam treba.

Plaža Lučina, Pašman, otok Pašman

Na ovoj otočkoj plaži možete uživati u pijesku, ali i dobro se “rasporediti” na betonirani dio plaže te čak i pronaći malo hlada uz samo more. Vaši ljubimci sigurno će uživati brčkajući se u plićaku i u društvu drugih prijatelja na četiri “noge”.

Potpunu listu plaža provjerite ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...