Znaju li Zadrani što znači riječ “groupie”?

U novoj epizodi studentska emisija Eurocream Zadar donosi razigrani intervju s članovima makarskog benda Rezerve.  Singlovi ‘Madona’, ‘Ne voli, ne voli’ oduševili su publiku, a na Youtube kanalu imaju preko 13.000 pregleda.
Ovaj mladi rock – pop bend, nedavno je potpisao ugovor s Croatia Recordsom, dva singla u vrhunskoj produkciji su iza njih, a virtuoz na gitari, Ante Puharić  student je na Odjelu za turizam i komunikacijske znanosti u Zadru.

U Backstage intervjuu otkrili su kako su smislili ime benda, kada je nastao i koja je njihova priča: ‘Svima je nama san da se ne bavimo ničime osim s mjuzom. Ovako je jako teško sa strane odvojiti dio dana za muziku, ali mi stvarno ne znamo za nešto bolje. Ako se dogodi da mi samo brinemo o glazbi, to je onda neko blaženo stanje.’

Otkrili su kako je nastao refren za zarazni singl ‘Madona’ i svoje buduće planove, a album očekuju krajem ljeta.
Za Rezerve hrvatska glazbena scena je odlična, od kojih bi izdvojili bendove ‘Eke buba’ i ‘Spiridon’.

Pobijedili su na glazbenom natjecanju ‘Demofest’ u Zagrebu i tada njihova priča kreće.
Publika je prepoznala njihovu energiju i kvalitetnu glazbu, a uslijedile su ponude i od izdavačkih kuća.

U spotu ‘Ne voli, ne voli’ glavnu vampirsku ulogu ima svjetski poznata mankenka Kristina Šalinović. Spot prepričava nesvakidašnju ljubavnu priču između vampira i smrtnice, iza čije režije stoji Milan Latković, kao i za ‘Madonu’.  Inače, poznat je i po radu na spotovima za splitske Dječake.

U ‘Ko pita skita’ dragi Zadrani su Eurocreamu otkrili svoje mišljenje i znanje o riječi ‘groupie’.  Epizodu možete pogledati ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...