Besplatno preuzmi uskršnje stikere i zabavi se s prijateljima sudjelujući u inovativnom kreiranju pisanica na Viberu!

Na krilima  iznimno uspješnog projekta predstavljanja Viberovog bota – posebno razvijenog za Valentinovo – Viber predstavlja i još jednu novu digitalnu dimenziju obilježavanja blagdana, predstavljajući novi uskršnji bot izazov. A kako ćete znati hoćete li postati glavni meštar kreiranja pisanica?

Za početak preuzmite besplatne super cool Viberove uskršnje stikere  ovdje (paket „Uskršnje vibre“ u Besplatnim naljepnicama), a zatim pristupite Viber botu i započnite s kreiranjem vlastite digitalne Viber pisanice. Nakon što je spremno i uglancano za bitku, pozovite bilo kojeg od svojih prijatelja na platformi da prihvate vaš izazov na uskršnji jajoboj.

Bez obzira je li vaše Viberovo uskršnje jaje preživjelo ovu rundu izazova ili ne, i vi i vaš prijatelj dobit ćete cool proljetni paket još jednog paketa stikera i to-besplatno.

Prema tome, svi su pobjednici – a uskršnja se radost nastavlja, od izazova do izazova, od runde do runde!

Uz rastuću popularnost chat botova kao inovativnog alata za sadržajem bogatu, dvosmjernu digitalnu razmjenu poruka, Viber ponovno pokazuje mogućnosti automatizirane komunikacije koja će sve češće i češće biti u općoj uporabi. I, naravno, to ostvaruje pristupom koji je Viberov zaštitini znak – spajajući jednu od najstarijih tradicija u regiji sa snagom novih tehnologija.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...