Career Booster; Studenti, savladajte vještine potrebne za brži ulazak na tržište rada

Career Booster održat će se 05.-07. travnja 2017. , na Sveučilištu u Zadru, na novom kampusu, na Odjelu za turizam i komunikacijske znanosti, na adresi Ul. Dr. Franje Tuđmana 24 i,  Zadar.

Career Booster predstavlja jedinstven koncept u Hrvatskoj koji studentima i mladima omogućava da steknu znanja i vještine potrebne za brži i lakši ulazak na tržište rada. U projektu sudjeluju studenti različitih usmjerenja (ekonomija, informatika, tehničke znanosti i dr.).

Na Career Booster u Zadar dolaze brojni domaći i inozemni govornici i predavači – Tomislav Fain, Rima Joujou, Martina Oljača (Lidl), Nenad Vertovšek, Martina Knežević, Anamarija Portada, voditeljica Arsenala, tvrtka Ilirija d.d. , Ana Teskara, Maja Šepetavac, Šime Vučetić i dr.

Brojni poslodavci poput LIDLA, Terra travel, Turist hotela, Boutique hostel Foruma, Vir turizma, Solane Nin, Arsenala, Brloga, Rentlia predstaviti će mogućnosti za praksu, zapošljavanje i mini case studye.

Sudionici će imati priliku i rješavati pet mini case studya kompanija iz različitih djelatnosti. Održat će se predavanja/radionice iz područja marketinga, poduzetništva, kulture, financija te novinarstva.

Prijave su otvorene do 04.04. Više info ovdje.

Poslodavci dobivaju priliku za predstavljanje svojih tvrtki te imaju mogućnost selekcije kvalitetnih pojedinaca za prakse, pripravništva i zapošljavanje. U sklopu Career Boostera poslodavci će imati priliku prezentirati poduzeća (osnovne informacije, proizvode/usluge, mogućnosti za praksu, zapošljavanje i dr.) i/ili ponuditi mini case study-e na rješavanje timovima studenata.

Također, institucije, organizacije i udruge predstaviti će projekte/programe te mogućnosti usavršavanja namijenjene mladim osobama. Održat će se i brojna predavanja, radionice i paneli iz područja financija, marketinga, upravljanja karijerom, soft skills, poduzetništva i dr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...